Gaddafi is terug!

De Gaddafi bloedlijn is terug in Libië. Ayesha, de dochter van Muammar Gaddafi, gaat het verzet tegen de NAVO en de binnenlandse rebellen leiden. Zij heeft in een persbericht naar buiten gebracht dat zij haar vader, broers, echtgenoot en Libië zal wreken. Ze is leider van het verzet tegen het huidige regime en ze is bezig om een schaduwregering te vormen in haar land. 

ajsa-gadafi

Ayesha Gaddafi haar mededeling komt op een cruciaal moment; De NAVO wil een nieuwe interventie starten in Libië. Als luitenant-generaal van het Libische leger heeft zij trouw gezworen aan haar vader en roept zij Libiërs op om wakker te worden, voor een overwinning te zorgen en terug te gaan naar het oude ‘Jamahiriya’ systeem.

Ayesha Gaddafi garandeert dat in de komende maanden een schaduwregering gevormd gaat worden van hooggeplaatste Libiërs, die loyaal is aan Gaddafi en die een mediator rol zal gaan vervullen in Libië en de buurlanden. Ze heeft geen goed woord over voor het huidige leger; ‘het is een vreemde mix van anarchisten die de oorlog voeren op basis van de gedachte ‘Ik vecht voor wie het meeste betaalt.”

Gaddafi’s dochter beschuldigt het huidige leger ervan dat ze onder de groene Jamahiriya vlag mensen rekruteren en opstandelingen versterkt. Ook beschuldigt ze de islamitische Tuareg en Toubou groeperingen in het geheim samen te werken met de huidige regering.

Ayesha Gaddafi heeft de militairen van het Libische leger opgeroepen om haar te steunen en zodoende het land weer te herstellen. “Mijn naam geeft me de plicht en het recht om in de frontlinie te staan van deze strijd.”, zegt de dappere vrouw, die in de oorlog haar vader, broers, man en twee kinderen verloor. Ze is er klaar voor om het nieuwe hoofd van het land te worden en haar missie om de nationale eenheid te herstellen gaat ze met veel vertrouwen beginnen. Ze ziet de Libische mensen als haar kinderen en ze zal als een moeder vechten voor haar kinderen.

Ze sprak ook over al-Qaeda terroristen, die haar vader afzetten en de dood in joegen in 2011. Ayesha voorspelt dat hun vernietiging en dood er voor zal zorgen dat het uit elkaar valt en verdwijnt. “We zijn klaar voor een strijd op leven en dood” waarin de terroristen één verenigd Libië tegenover zich hebben staan.

Volgens geruchten is haar bericht op pamfletten gedrukt en wordt deze stiekem verdeeld onder de bevolking van de grootste steden in Libië, Tripoli en Tobruk. Binnenkort wordt er ook een toespraak op de nationale televisie verwacht.

Bron: Russische in4s.net

Advertenties

4 thoughts on “Gaddafi is terug!

  1. ik wens haar sterkte bij haar missie en dat ze mag slagen om van libie weer een bestuurt land te maken wat geleid word en waar orde en rust heerst en de mensen weer een thuis hebben !!!
    mogen god en de engelen haar helpen in deze dappere strijd !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s