Geert Wilders en zijn ideologie

Is Geert Wilders wie jullie denken dat hij is? Een korte schets over zijn ‘ideologie’

In onderstaand filmpje noemt hij Israël, het Zionisme, Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky zijn voorbeelden en helden. Dit stukje film komt uit een interview dat hij op 9 juni 2013 gaf na een speech in Los Angeles. Een korte uiteenzetting van bovengenoemde namen en termen:

Theodor Herzl: De stichter van de Zionistische beweging. Zijn ideologie is een wereldwijde Israëlisch rijk met aan het hoofd de Israëlische elite.

Zionisme: een ultra nationalistische a-religieuze beweging die er onder andere voor strijdt om Palestina in te lijven bij de gestichte staat Israel. De Arabieren die er sinds mensenheugenis wonen en werken zouden allemaal gedwongen moeten vertrekken. Het Zionisme meent dat de Joden het superieure ras is en noemt andere rassen en religies ezels etc. Er zijn veel Joden en joodse bewegingen die het Zionisme verwerpen. De Illuminati (oa de 13 rijkste families) bestaat voornamelijk uit Zionisten. De stroming is gericht op onderdrukking van andere rassen, religies en ideologiën.

Ze’ev Jabotinsky: Een van oorsprong Russische revisionistische zionist. Hij is de opvolger van de Zionistische beweging na Herzl zijn dood. Hij heeft zich sterk gemaakt voor een joodse staat op Russisch grondgebied. Hij bekritiseerde joden die participeerden in andere samenlevingen.

Geert vecht dus niet voor de Nederlander en is nogal hypocriet door andere rassen en religies dominant en intolerant te noemen. Geert is een vechter voor een wereldwijde joodse staat en wereldorde. De lobby die dit moet bewerkstelligen (onder andere ADL) is met name gevestigd in Israël en Amerika en deelt miljoenen uit aan projecten die hun doel steunen. Deze lobby heeft ook Geert zijn verblijf van 2 jaar in Israël betaald, zijn reizen naar Amerika etc.

De mensen die nu achter Geert aan rennen zullen de eersten zijn die de dupe worden van zijn ideologie mocht hij hier aan de macht komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s