Soros, de psychopaat onder de psychopaten

PSYCHOPAAT

1) Geesteszieke 2) Gestoord persoon 3) Iem. met een zodanige geestesziekte dat hij niet in de maatschappij gehandhaafd kan worden 4) Immoreel en antisociaal persoon 5) Psychisch gestoorde 6) Soort amokmaker. Krachtige termen Ygg, ja, maar dat is in mijn ogen verdedigbaar als je ziet wat voor ellende deze man wereldwijd veroorzaakt. 

Soros zei onlangs in een interview met the Guardian dat Rusland’s strategie ‘het destabiliseren van de EU door de migrantenstroom en islamofobie kweken is’. Eerder vorig jaar benadrukte hij in de Daily Mail nog dat Europa per jaar minimaal 1 miljoen vluchtelingen moet opnemen Nogal gedurfde uitspraken van een in Amerika wonende multimiljardair. Tijd om deze man eens nader onder de loep te leggen..

Soros-Ukraine

Soros is een van oorsprong joods Hongaarse zakenman die vanuit Amerika opereert. Zijn vermogen wordt geschat op ca 24 miljard dollar, waarmee hij behoort tot de 30 rijksten op de wereld. In de jaren negentig heeft hij als belegger zijnde de bank van Engeland laten ontploffen en verscheidene politici in Azië beschuldigen hem ervan door door middel van valuta speculatie onder andere Maleisië’s economie in te laten storten. Zijn paradepaardje momenteel is de ‘Open Society Foundation’. Wat doet deze organisatie? Zijn organisatie is één van de grootste  die mensen traint, faciliteert en financiert voor revoluties op bestelling. Een opsomming:

  • De Bulldozer revolutie in Joegoslavië
  • De Rozenrevolutie in Georgië
  • De Oranjerevolutie in de Oekraïne
  • De Tulpenrevolutie in Kyrgysztan
  • De Jeansrevolutie in Wit Rusland
  • De 6 april beweging in Egypte
  • hiernaast zijn er nog diverse groeperingen in tientallen landen actief die voor onrust en opstand zorgen; onder andere voor de Arabische Lente.

Daarnaast financiert de organisatie diverse kleinere groepen die de huidige stroom vluchtelingen van informatie voorzien; routekaarten, overzichten van de voorzieningen in de landen, telefoonnummers, sociale media kanalen om met elkaar in contact te blijven etc. Deze hele vluchtelingenstroom is niets meer en minder dan een wapen om bepaalde politieke veranderingen door te kunnen drukken. Hij lobbyt ook bij de EU om Turkije en de Oekraïne erbij te krijgen. Alles duidt erop dat deze bijzonder gevaarlijke man het Coudenhove-Kalergi plan ten uitvoer brengt, daarover een andere keer meer. Linkje

Onderstaand een documentaire over de revoluties op bestelling:

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s