Nederland een klein Israël? #PVV

“Wat de volkeren van Europa tegenwoordig nodig hebben is het zionisme”, aldus PVV-leider Geert Wilders tijdens een bijeenkomst in de Amerikaanse stad Los Angeles in 2013. Volgens de PVV-leider moeten de Europeanen een voorbeeld nemen aan het Joodse volk om hun eigen natiestaat te herstellen. Watblieft, zegt hij dat nou echt??

Wilders: “Israël verdient onze steun. Niet alleen omdat het de frontlinie is tegen de totalitaire dreiging van de Islam, maar ook omdat het laat zien hoe belangrijk het is voor een volk om een eigen thuisland te hebben. Beetje bij beetje verliezen de Europese landen hun nationale soevereiniteit. Europa is in een vreselijke toestand!” aldus Wilders tijdens de conferentie ‘Europe’s Last Stand’, georganiseerd door ‘American Freedom Alliance’. In zijn toespraak ging Wilders ook in op de positie van de Europese Joden, die volgens hem niet meer veilig zouden zijn op het continent. “Het antisemitisme is toegenomen en zal alleen maar groter worden naarmate we meer Islamitische immigranten krijgen”

Volledige speech

Ja hij vindt het zionisme echt een voorbeeld.. (Volledige interview staat in de beschrijving)

 

Laten we er toch alsjeblieft voor waken dat wij geen klein Israël worden met Palestijnse toestanden. Waar mensenrechten aan alle kanten geschonden worden met steun van de internationale gemeenschap nota bene! Het is toch waanzin dat er zomaar een compleet volk op je stoep staat en je land inpikt?? Zionisten staan bekend om het feit dat ze zich verheven boven alles en iedereen voelen en vanuit die overtuiging ook alles mogen doen. Het ‘gojim’ (voetvolk) heeft net zoveel waarde als een dier.. Geert Wilders promoot dit aan alle kanten in zijn kruistocht tegen de Islam. PVV aanhangers hebben echt geen notie waar ze zich in mee laten trekken, of.. ze zijn zelf zionist.

zionisme

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s